nyttkapitelimittliv

Promenader

Kategori: Allmänt

Naturen är så vacker såhär års.

Söndagen 29 april

Kategori: Oskar

När våren är som bäst.

Bra dag

Kategori: Allmänt

Vissa dagar är bättre än andra. Och vissa dagar ger mer energi åt kroppen.

För 29 år sedan föddes jag.

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag... För det är min födelsedag. Hurra hurra hurra!!! Firar min födelsedag på jobbet. :) Det går inte att missa vad Oskars stora passion är. Fordon :) dem skall vara med överallt.

Katt

Kategori: Allmänt

I mitt bästa liv vill jag vara katt.

Trehjuling

Kategori: Allmänt

Liten börjar bli stor.

Oskar charmör

Kategori: Allmänt

Frukost på sängen uppskattas av mamma när hon inte mår bra. Kärlek.

Vänner

Kategori: Oskar

När man är sjuk är det bra att ha en vän.

Sjukstuga den 11 april

Kategori: Oskar

Sjukstuga hos familjen Olsson/lehner. Fick en trevlig dag på öppna förskolan innan magen hos mig och Oskar fick sig ett spel. Oskar var så söt imorse när vi gick. Han hade ryggsäcken på ryggen. Blev genast så mycket äldre. Att se Oskar utvecklas gör mig varm i kroppen. På öppna förskolan finns det en lite tuffare kille som gärna vill bestämma. Idag fick Oskar nog när han inte fick gå in i köket. Oskar tog tag pojken i skjortan och puttade upp han mot väggen. Gick och pratade med pojken efteråt och han förstod. Det kändes bra i mitt mamma hjärta att se hur min lugna kille kunde ta för sig när han tyckte något var fel. Det såg bra ut för framtiden.

Annandag påsk

Kategori: Allmänt

Är äntligen ledig efter att ha jobbat sju av åtta dagar. Har ätit påskmat med min lilla familj ikväll. Så himla gott. Oskar utvecklas varje vecka. Jag hjälpte han att städa hans rum i eftermiddags. Då sa han: duktigt mamma :) någon som vet vart min busunge har lagt min gamla mobil får gärna hojta till :)

Glad påsk

Kategori: Allmänt

Glad påsk önskar vi ifrån ett snöigt Bankeryd.

Anna + Peter = 8 år

Kategori: Allmänt

Provar att skriva ett inlägg ifrån min nya telefon. Det var ett faktum i måndags att jag var tvungen att byta mobil. När det tar två dagar att ta emot ett sms från en kompis finns det ingen återvändo. Så en iPhone 4 s är jag numera ägare till. Fint ska det vara :) annars firade jag och Peter 8 år i onsdags. Det blev en spontan roadtrip till Hornborgarsjön för att titta på tranor. Var rekord samma dag med 26 500 tranor. Blev en mysig dag med min lilla familj.