nyttkapitelimittliv

God jul

Kategori: Allmänt

Denna julen blev verkligen inte som vi hade planerat. Hela denna veckan har gått i sjukdomens tecken, den allra värsta av dem alla, vinterkräksjukan.

Men på något sätt har jag och Peter lyckats göra julen den allra bästa av det vi kunde. Isolerat oss då Julmat och umgänge inte har kommit på kartan. Blåbärssoppa, avslagen Cola, skorpor och nån godisbit har varit det vi har fått i oss. Tack till alla som har skickat sms, ringt och skänkt oss en tanke. Till Peters föräldrar som kommit med julklappar, toapapper och annat nödvändigt. Uppskattas mycket när man är i en utsatt situation. 
Man känner sig sårbar och ledsen över att inte kunna ta tillfället att träffa släkterna speciellt efter ett tufft år i familjerna men nu får vi se fram emot ett hejdundrande kalas för Oskar i januari. 

Peter och jag la paketen under granen natten till julafton. Vi sa till Oskar att vi hade hört tomtenissen under natten. Men Oskar sa: mamma det är farmor och farfar som var här. Låtsastomten kom till dem och så lämnade dem det hos oss när vi är sjuka. Den mest solklara förklaringen som finns :) 

Då skiten är på väg bort så önskar vi en god fortsättning. Oskar med presenten från Hasse Andersson, autografen. En mycket uppskattad present.
legobyggande tillsammans med Hasse.
rödmosiga och febriga och utslagna på årets familjekort

Kommentarer


Kommentera inlägget här: