nyttkapitelimittliv

Tema jul

Kategori: Allmänt

Inför varje jul är det massor av saker man vill hinna med att göra.
Första kortet är årets julkort som skickades till närmast sörjande.
Annars har vi bakat pepparkakor, lussekatter, försökt oss på att bygga pepparkakshus som rasade.

Resumé av hösten del 3

Kategori: Allmänt

En av höstens stora planer va att besöka min svärfar på hans jobb inom marinen i Karlskrona. Svärfar har bestämt sig för att gå i pension efter nyår och vi har pratat om att hälsa på han sedan Oskar föddes. På höstlovet slog vi slag i saken och bokade en hotellnatt i Karlskrona, Oskars första. Han längtade massor.
Valet av hotell gick på om det fanns pool eller inte. Jag hittade ett och det blev så bra. Då svärfar jobbar inom militären så är dem bilderna endast för oss.
Men lite andra bilder ska jag dela med mig av.

Resumé av hösten del 2

Kategori: Allmänt

Jag är tacksam över att det med jämna mellanrum händer saker i mitt liv som får mig att le och längta lite extra till, när det är jobbigt att gå upp morgonen.
I höst har jag hunnit med kräftskiva, kalas för makens farmor, Oskars årliga spökfest, 70-talsfest, julmys med glittertema, en mysig helg med systerdöttrarna, mysig fika med tjejerna när Helen och hennes lilla familj var på besök.

Resumé av hösten del 1

Kategori: Allmänt

Det har inte blivit många uppdateringar sedan i somras. Inte för att det inte har hänt något utan för att livet går i 110km/timmen och jag helt enkelt inte har haft någon ork.
Sommaren höll i sig ett litet tag i samband med att skolan började. Vi fick fina dagar utomhus och njöt av den sista värmen. Vi fiskade kräftor på Munksjön, besökte vattenledningsparken efter ett besök på torget och åkte en sväng med båten innan den togs upp på land.
En kväll badade till och med Oskar, den 15 september.