nyttkapitelimittliv

Firandet fortsatte

Kategori: Allmänt


Denna veckan har Oskar blivit firad på förskolan. Detta är spännande tycker han. Han fick ett spel hans fröknar hade gjort. Barnen hade sjungit happy birthday och han hade fått önskar sina favorit sånger på samlingen. Någon låt om någon pytonorm. 

Med tanke på temat på kalaset för släkten iår så kan man nog skriva och säga att star wars är coolt just nu. 
I gratistidningen som man får hem så såg han att det var star wars utställning i stan. Så en eftermiddag åkte vi in till stan med hans kompis Albin och besökte utställningen. Första kommentaren var: coolt. Bild skulle tas för att göra pappa som arbetade avundsjuk. 
Annars har vi mest jobbat och grejat denna veckan och varit förkylda. Längtar efter våren så alla baciller kan flyga och fara någon annanstans. 
Jag och Oskar sydde en kulpåse i fredags. Han fick nämligen några på sitt gympakalas som måste förvaras någonstans. Så nu önskar han sig flera. 
Med tanke på all lego han har fått i julklapp och födelsedagspresent så var han tvungen och kunna förvara det han byggt på något bra ställe. 
Tänkte köpt denna hyllan på Ikea men hittade den på Erikshjälpen för 55kr. Det lönar sig ibland att kolla runt på second hand  innan man handlar till ordinarie.
Detta blev kanon i hans rum. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: